Pop corn
Yield: 2
Materials
- 3 κ.σ ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο
- 1/2 φλ καλαμπόκι
- Greek salt flakes
- Προαιρετικά 2 κ.σ βούτυρο
Instructions
- Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά τοποθετούμε το λάδι και το ποπ κορν και σκεπάζουμε
- Όταν αρχίσουν να σκάνε τα ποπ κορν κουνάμε πολύ καλά τη κατσαρόλα για να βοηθήσουμε να σκάσουν όλα.
- Αδειάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε αλάτι
- Εαν επιθυμείτε με βούτυρο καίμε λίγο βούτυρο σε ενα τηγάνι και προσθέτουμε τα ποπ κορν για να πάρουν τη γεύση.
Αφήστε μια απάντηση