Sacher torte

Sacher torte

Materials

  • 250 γρ Μαύρη Κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
  • 250 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
  • 65 γρ Stevia (1:3)
  • 5 Αυγά
  • 1 κ.σ Αλεύρι γ.ο.χ

Instructions

  • Ρίχνουμε το βούτυρο μέσα στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε μαζί με τις κουβερτούρες.
  • Προσθέτουμε τη στέβια 1:3.
  • Aποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά ένα, ένα.
  • Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι.
  • Ψήνουμε στους 180 °C για 20-25 λεπτά στον αέρα.
 - 
English
 - 
en
Greek
 - 
el