Sacher torte
Materials
- 250 γρ Μαύρη Κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
- 250 γρ Βούτυρο Αγελαδινό
- 65 γρ Stevia (1:3)
- 5 Αυγά
- 1 κ.σ Αλεύρι γ.ο.χ
Instructions
- Ρίχνουμε το βούτυρο μέσα στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε μαζί με τις κουβερτούρες.
- Προσθέτουμε τη στέβια 1:3.
- Aποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά ένα, ένα.
- Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι.
- Ψήνουμε στους 180 °C για 20-25 λεπτά στον αέρα.
Αφήστε μια απάντηση