Η χυλωμένη φασολάδα μου
Ingredients
- 400 γρ φασόλια
- 1 μετρια σελινόριζα
- 2 μέτρια καρότα
- 1 κ.σ ντοματοπελτέ
- 1 κ.σ Κόκκινη ψητή πιπεριά Φλώρινας αλειμμένη με μελιτζάνα TRADIFRESH
- 1 κρεμμύδι
- 1 κυβο λαχανικών
- Αλατι
- Karpea the Gold Aφιλτράριστο
Instructions
- Βράζουμε τα φασόλια δύο φορές και πετάμε το νερό (15 λεπτά τη φορά).
- Τα βάζουμε να ξανά βράσουν.
- Περνάμε τα καρότα απο τον τρίφτη.
- Καθαρίζουμε το κρεμμύδι(το οποίο θα προσθέσουμε ολόκληρο και αν επιθυμείτε το αφαιρείτε) και τη σελινόριζα.
- Μέσα στην κατσαρόλα που βράζουν τα φασόλια προσθέτουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά.
- Tips αν τα φασόλια δεν σας χυλώσουν προσθέστε μία κουτάλα φασόλια και τα αλέθετε είτε στο multi είτε με το ραβδομπλέντερ τα προσθέτετε στη κατσαρόλα και ξανά βράζετε για άλλα 5 λεπτά.
Leave a Reply