Σουφλεδάκια γιαουρτιού με τυριά
Ingredients
- 1 ½ κούπα ΑΛΕΥΡΙ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟ – ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
- 500 γρ αγελαδινό τυρί
- 100 γρ tριμμένο κίτρινο τυρί γκούντα (κασέρι)
- 4 αυγά
- 2 σταγγιστά γιαούρτια
- 50 γρ ελαιόλαδο
- 1 ½ κ.γλ μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.σ Κόκκινη ψητή πιπεριά Φλώρινας με ντομάτα και μελιτζάνα TRADIFRESH
- 3 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
- 1 πρέζα αλάτι
Instructions
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, το γιαούρτι και χτυπάμε με σύρμα χειρός
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
- Προσθέτουμε τη μισή από την ποσότητα του αλευριού στο μίγμα.
- Σε ένα μικρό μπολάκι ρίχνουμε το αγελαδινό τυρι και το λιώνουμε με το χέρι.
- Προσθέτουμε το αγελαδινό τυρί στο μείγμα.
- Προσθέτουμε το τριμμένο κασέρι.
- Χωρίζουμε σε ένα μικρότερο μπολ περίπου 10 κουταλιές από το μείγμα.
- Αναμειγνύουμε το μείγμα που χωρίσαμε με το άλειμμα πιπεριάς και τη γαλοπούλα που έχουμε κόψει σε κομμάτια με το χέρι.
- Βουτυρώνουμε τα φορμάκια για muffin και προσθέτουμε 1 κ.σ. από το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Leave a Reply